Η εταιρεία μας

Έπιπλα Παπανικολάου
shop in shop Media Strom


Στο πολυοροφο κατάστημά μας θα βρείτε έπιπλα κάθε είδους, για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, έτοιμα και επι παραγγελία.

Στο εργαστήριό μας γίνεται συντήρηση βαμβακερών μαξιλαριών και στρωμάτων και κατασκευή τους στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Στρώματα Media Strom που η επιλογή τους γίνεται με δοκιμή στο νέο μας Shop in Shop κατάστημα. Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, και έμπειρους συμβούλους ύπνου, που έχουν εκπαιδευτεί πάνω στον σημαντικό ρόλο που παίζει ο ύπνος στην υγεία σας και ως εκ τούτου, με προθυμία και χαμόγελο, θα σας συμβουλέψουν πώς να επιλέξτε τα σωστά προϊόντα και θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου για σας.

Παράλληλα, όλα τα υπόλοιπα προϊόντα είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να τα δοκιμάσετε, να τα αγγίξτε , να τα επεξεργαστείτε … ώστε να επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

Κάνατε την επιλογή σας και δε βλέπετε την ώρα να απολαύσετε το καινούργιο σας απόκτημα! Το καταστημα Αλεξάνδρου Παπανικολάου …   

…θα σας ενημερώσει άμεσα για την ημερομηνία παράδοσης και θα σας ορίσει συγκεκριμένες ώρες, γιατί σέβεται το χρόνο σας    

... θα παραδώσει τα προϊόντα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες    

... θα μεταφέρει τα προϊόντα στο χώρο σας    

... θα κάνει την τοποθέτηση και τη συναρμολόγηση εντελώς Δωρεάν

Η σχέση μας μαζί σας αποτελεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησής μας, γι’ αυτό και δεν τελειώνει με την παράδοση, αφού φροντίζουμε να είμαστε πάντα κοντά σας, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη, after sales service, συμβουλές και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα.

Προσφέρουμε, στον κόσμο που μας τιμάει με την παρουσία του, κάθε εβδομάδα και μια διαφορετική προσφορά ... 
Eνηρωθείτε στα τηλεφωνα της επιχειρησης.